Culorile dragostei – Rosu de Rubin (Kerstin Gier) – vol.1


Nu stiu daca v-am povestit pana acum despre o pasiune mai veche de-a mea: calatoriile in timp. Daca nu am facut-o pana acum, sa stiti ca incep din acest moment cu primul volum din trilogia exceptionala scrisa de una dintre autoarele mele preferate Kerstin Gier (va amintiti probabil despre „Ma sinucid altadata” cat am batut toba ca imi place si ma face sa rad si ma binedispune? ei bine! e vorba de aceeasi autoare, dar aici stilul e complet diferit!)

Despre ce este vorba?

Doua familii unite de-a lungul timpului au un secret enorm de pastrat: una din familii transmite pe linie materna gena calatoriei in timp (dar nu toate femeile o mostenesc), cealalata familie transmite pe linie paterna aceasta gena (de asemenea, nu toti mostenesc aceasta gena). Cine mosteneste gena? In urma cu sute de ani savantii au calculat ca intr-o anume zi dintr-un anume an se va naste persoana care mosteneste gena calatoriei in timp.

 

Gwendolyn şi Gideon sunt reprezentantii celor doua familii. Daca Gideon a fost pregatit toata viata pentru acest moment, Gwendolyn  nu a fost deloc pregatita dat fiind ca s-a presupus mereu ca verisoara ei e cea aleasa. Problema e ca acest lucru se declanseaza abia cand implinesc 16 ani. Asa ca timp de 16 ani Gwendolyn  nu a stiut ce inseamna scrima, cantatul la instrumente muzicale alese, limbi straine, istorie, geografie….decat ce invatase la scoala publica….asa ca s-a trezit intr-un mare tumult si iures iscat de calatoriile in timp, iar ea si „partenerul” impus trebuie sa indeplineasca niste sarcini impuse de Ordinul sub care traiesc.
Actiunea se petrece in timpurile noastre, dar calatoriile in timp se duc doar in trecut. Cum calatoresc? Cu ajutorul unui cronograf care functioneaza doar pe baza sangelui celor doi alesi 😀

Cartea este absolut fascinanta si imi place enorm asa ca abia astep sa va povestesc si despre al doilea si al treilea volum 😉

 

 

Anunțuri

11 gânduri despre „Culorile dragostei – Rosu de Rubin (Kerstin Gier) – vol.1

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s