Trilogia cercului – Dansul zeilor (vol.2) – Nora Roberts


Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult aceasta trilogie. De data aceasta am reusit sa termin mai repede volumul II si abia astept sa incep al treilea volum 😉

In a doua parte, descoperim ca cei 6 alesi de zeita razboiului, Morrigan, trebuie sa plece prin portal inapoi in Tara Fagaduintei, in trecut, pentru a-i antrena pe oameni sa se lupte cu armata de vampiri condusa de Lilith si Lora.

Incepe sa se contureze povestea de iubire dintre viitoarea regina Moira si vampirul Cian, dar al doilea volum este despre iubirea dintre vanatoarea de demoni Blair si omul cameleon Larkin.

Dincolo de aceasta poveste de iubire, ei au de infruntat mai multe primejdii, dar si aspecte de ordin practic: trebuie sa invete geografia acelor locuri ca sa se poata deplasa cu usurinta (Larkin a desenat o harta pentru ei, iar pe Blair o plimba in zbor deasupra tinuturilor pentru ca se transforma in balaur); oamenii au inteles primejdia si au inceput sa se antreneze si sa isi faureasca armele necesare; viitoarea regina a demonstrat ca merita increderea oamenilor ei si a omorat un vampir in fata lor ca sa ii determine sa inteleaga gradul de pericol la care sunt expusi; Glenna si Hoyt au reusit sa creeze o mantie protectoare pentru Cian care se poate deplasa si sub razele soarelui.

Dar descopera curand ca Lilith si o parte din armata ei trecusera deja prin portal cu ajutorul unui vrajitor rau, Mistid.

Urmeaza volumul III care se anunta a fi unul dificil pentru ca marea batalie urmeaza sa se dea cu ocazia sarbatoriid e Saimth (Haloween) asa ca pana atunci se pregatesc din greu si se antreneaza, pregatesc capcane si se acomodeaza cu viata acelui secol.

Dansul zeilor, Trilogia Cercului, Vol. 2 - Nora Roberts

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s