Secretul unei nopti de vara (Lisa Kleypas) – rezumat – serie Wallflowers, volum 1


De putina vreme am descoperit aceasta autoare si am ramas un pic blocata intru-cat este prima data dupa multi ani cand citesc carti despre societatea britanica, despre regulile lor de conduita, despre domnisoare care participa la sezoane ca sa vaneze sa se casatoreasca cu gentlemeni bogati si nobili.

Am inteles rapid ca cele cateva carti pe care le-am gasit eu sunt conectate cumva intre ele asa ca incerc sa vi le prezint cat de cat in ordine ca sa va fie mai usor sa lecturari. Sunt volume de sine statatoare, personajele sunt prezentate pe rand in fiecare carte.

Volumul acesta – Secretul unei nopti de vara –  se refera la prietenia dintre 4 fete tocmai bune de maritat care insa sunt ocolite de nobilii englezi ceea ce le determina sa faca un pact ca sa se ajute una pe alta sa prinda in capcana barbatii doriti.

Dar nu iese exact cum au vizat ele, dimpotriva as zice.

Annabele este o tanara de vita nobila, dar saraca ce nu are alta solutie decat sa gaseasca un sot bogat din clasa sociala unde a crescut. Incearca sa faca totul disperata fiind ca mama sa a ajuns sa isi vanda trupul unui lord ca sa supravietuiasca si sa aibe cum sa plateasca datoriile.

Singura ei problema este ca nu reuseste nimic!

Este incoltita taman de perfidul care profita de mama ei si este dorita de Simon Hunt care nu e nobil, dar e extrem de bogat.
Disperata, realizeaza ca mai are un pic si isi incalca mandria renuntand la onoare ca sa devina amanta unui om bogat.

Cartea m-a surprins prin faptul ca nu ma asteptasem ca societatea Angliei de la acea vreme sa fie asa de perversa, dar autoarea are un stil aparte care te ajuta sa intelegi situatia, sa asimilezi mai usor informatiile.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s