S-a intamplat intr-o toamna (Lisa Kleypas) – rezumat – serie Wallflowers, volum 2


Lilian Bowman este o mostenitoare americana bogata sosita in Anglia impreuna cu sora si parintii lor in cautarea unui sot care sa fie sarac, dar nobil.

In ciuda eforturilor ei de a se integra in societatea engleza, nu reuseste din cauza stilului direct de a se adresa celorlalti, de a se comporta. Si mai rau este ca peste tot da peste dusmanul ei declarat lordul Westcliff care are aceeasi antipatie fata de ea.

Tocmai cand si-au dat seama ca tin unul la celalalt, cei doi au realizat si diferenta dintre ei: Marcus Westcliff fusese marcat de o copilarie grea cu un tata dur, dar si de faptul ca fusese inselat de iubita cu care vroia sa se casatoreasca. Acest lucru inseamna ca nu are deloc incredere in femei si mai ales in Lilian.

Mama lui Marcus este impotriva iubirii ce se pare ca incepe sa ii lege pe cei doi asa ca aranjeaza ca Lilian sa fie rapita chiar de prietenul lui Marcus, vicontele St.Vincent.

O carte cu multe detalii care te face sa visezi la acele gradini magnifice cu trandafiri descrise intr-un stil atat de frumos de autoare incat ramai impresionat si cu ochii si gandurile spre trecut.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s