La miezul noptii vei fi a mea (Lysa Kleypas) – recenzie


Prima carte dintr-o serie de 5 descrie modul in care familia Hathaway urca in rang si se trezesc prinsi intr-o lume diferite de cea in care fusesera crescuti.

Parintii lor au avut grija ca discutiile purtate in cadrul familiei sa ii cuprinda pe toti copiii fara a face diferente intre fete si baiatul lor ceea ce inseamna ca ele isi exprimau punctul de vedere asupra oricarei situatii ori teme de discutie. Crescand intr-o familie dornica sa aprofundeze orice inseamna cultura, toti copiii dau dovada de multa flexibilitate si de argumente in cazul unei discutii serioase.

Amelia este fiica cea mare care poarta pe umerii ei responsabilitatea fratelui si a surorilor.

Ramasi orfani, mai multe tragedii s-au abatut asupra lor inclusiv moartea logodnicei fratelui lor, Leo, care a fost atat de marcat de tragedie incat a cazut in patima betiei si desfraului.

Alaturi de Meripen, un baiat tigan adoptat de parintii ei, Amelia incearca sa il aduca pe Leo pe drumul cel bun si sa se ocupe si de noua resedinta decazuta unde sunt nevoiti sa se mute in calitate de nobili. In acest mod il cunoaste pe Cam Rohan, un tigan bogat care conducea clubul de noapte al lui St.Vincent.

Bine-nteles apare si fostul logodnic al Ameliei care incearca sa obtina ceva de pe urma situatiei, dar va las pe voi sa intelegeti ce anume.

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s