Dragoste si onoare (Julie Garwood) – rezumat


Cand am inceput sa citesc cartea aveam impresia ca e vorba tot de scotieni asa ca am luat totul ca atare. Dupa putin timp am realizat ca era un pic diferita, desi perioada istorica era aproximativ aceeasi.

Madelyne este sora unui sadic nobil care savarsea multe acte de cruzime doar din placere. Descopera ca baronul de Wexen este tinta atacului fratelui ei vitreg si decide sa il ajute sa scape fara sa stie ca, de fapt, acesta avea un plan si nu se lasase prins, ci dorea sa fie prins.

Dupa ce oamenii baronului distrug cetatea lui Louddon, baronul si fratele lui o iau pe Madelyne cu ei, dar pe drum sunt atacati de oamenii lui Louddon. Cele doua armate se lupta feroce, dar oamenii baronului castiga prin forta si pregatire militara. Madelyne, insa, este expusa luptelor si ajunge sa il apere pe Gilard, fratele baronului, sa nu fie omorat de unul din oamenii lui Louddon.

Ajungand la domeniul Wexonilor, Madelyne este luata in primire de al treilea frate, Edmond, care ii coase rana capatata in lupta, insa fata cade prada febrei timp in care Wexonii afla ce viata cruda dusese ea alaturi de familia sa din cauza cruzimii fara margini a fratelui vitreg.

Dupa ce isi revine, fata este socata sa descopere ca Adele Wexon fusese violata din ordinul fratelui ei, Louddon.

Lucrurile se precipita, dar va las pe voi sa descoperiti ce se intampla, cine moare, cine conduce Anglia si ce rasturnari interesante de situatie au loc.

O carte interesanta cu dialog amuzant presarat cu multe discutii despre mitologia greaca de care Madelyne se foloseste ca sa evadeze din realitatea cruda a vietii traite pana atunci.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s