Rascumpararea (Julie Garwood) – rezumat – seria Highlands Lairds, volumul 2


Hotarat lucru, pe masura ce citesc mai multe carti scrise de aceasta autoare parca devin mai intelegatoare fata de scotieni si modul lor barbar dur direct de a se comporta sau vorbi.

Va aduceti aminte ultima carte despre care am vorbit? Iain si Judith? La finalul cartii, cei doi aghiotanti ai lui Iain, Brodick si Ramsey, pleaca in Anglia sa isi caute mirese. Nu au facut nimic pana la urma si cartea prezenta arata ce se intampla dupa 8 ani.

Gillian este fiica mai mica a unui mosier englez care asista la omorarea tatalui sau cand avea doar 5 ani. Este prinsa de dusman, in timp ce sora ei mai mare reuseste sa fuga. Gillian este trimisa sa locuiasca la un unchi. Totul s-a intamplat din cauza unei cutii de bijuterii ce apartinuse amantei regelui Angliei.

Dupa 14 ani, ea este chemata iar de Alford cel Rosu (ucigasul tatalui ei) ca sa o intrebe iar de cutia Ariadnei cautata de Regele John. Cu acest prilej, fata reuseste sa il salveze pe un baietel scotian si afla ceva teribil: baietelul fusese confundat si era in mare pericol. Printre scotieni erau 3 tradatori care doreau moartea celuilalt baietel si a fratelui sau mai mare, mosierul Ramsey.

Baietelul rapit este al lui Iain si Judith Maitland, iar nasul sau este Brodick.

Gillian este ajutata de Brigid, o tanara fata din clanul lui Ramsey, sa fuga inapoi in Anglia.

Actiunea este foarte interesanta si arata diferenta de gandire dintre scotieni si englezi, dar si modul amuzant in care Brodick isi dovedeste viclenia 😉

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s