Pretul iubirii (Lisa Kleypas) – rezumat – serie Bow Street Runners, volum 3


A treia carte din serie se refera la viata dura dusa de Nick Gearty, in realitate vicontele Sidney, fratele Sophiei (sotia lui sir Ross Cannon).

Devenit detectiv sub conducerea lui sir Grant Morgan, Nick (John Sidney), are si contracte particulare cu persoane avute care il angajeaza pentru a le rezolva diverse probleme.

Una dintre aceste probleme ce trebuie rezolvata este gasirea logodnicei lui lord Randor, Charllote Howard. De 2 ani se chinuiau sa o gaseasca, dar fata fugise.

Familia era suparata ca nu dorea sa isi onoreze obligatia fata de lord, dar nici macar nu se preocupa de obsesia lui nebuna de a le controla fata; se gandeau doar la faptul ca facusera un pact (adica o vandusera de cand era copil) si ca pierdeau banii acestuia daca fata nu se casatoarea cu el.

Nick o gaseste acasa la lordul Westcliff si ii face o propunere menita sa o ajute sa scape de nebunia obsesiei fostului logodnic.

De aici lucrurile se schimba radical si fiecare din cei doi descopera ca trebuie sa invete sa aibe incredere unul in celalalt daca vor sa se rupa de trecut si sa scape de umbrele acestuia.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s