Printul fermecator (Un alt fel de Fat Frumos) – Julie Garwood (rezumat)


Titlul se refera la conceptul romanesc de Fat-Frumos (asta ca sa lamurim rapid acest aspect – recunosc ca ma enerveaza enorm denumirile cartilor citite in ultima vreme asa ca incerc sa vi le explic rapid ca sa nu va faceti vreo „iluzie”).

Taylor se vede nevoita sa se casatoreasca de fatada cu Lucas Ross pentru a se putea proteja de lacomia unchiului sau si a fugi in America sa isi apere nepoatele ramase orfane.

Cartea este zguduitoare prin prisma faptului ca e prima data cand este folosit subiectul pedofiliei. Este cutremurator si revoltator!

As vrea sa intru in amanunte, dar sunt multe de spus si stiu ca ar fi mai bine sa cititi cartea.

Pe scurt: unchiul lui Taylor este pedofil; sora lui Taylor fusese agresata de el si reusise sa scape doar cand a crescut si s-a casatorit fugind in America. Ea si sotul ei au murit, iar fetitele de 2 ani au fost luate de o banda care se ocupa de vanzarea copiilor catre pedofili. Impreuna cu Lucas si prietenul sau, Hunter, descopera aceasta retea si reusesc sa salveze fetitele si pe un baietel. Nu se intra in amanunte, dar este evident ca baietelul fusese totusi supus anumitor perversiuni.

Asa cum am zis, cartea dezbate un subiect dur in jurul caruia este creata o adevarata poveste despre statul Montana si modul in care si-a capatat denumirea.
Sunt curioasa daca exista  vreun dram de adevar in acest ultim aspect.

 

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s