Ingerul de la miezul noptii (Lisa Kleyas) – recenzie carte


Printre ultimele carti citite se afla si aceasta.

Sincer, ma asteptam la mai mult misticism mai ales ca se tot vorbeste despre faptul ca Tasia are diverse puteri. Am fost un pic dezamagita ca nu s-a pus mai mult accentul pe acest aspect, dar cumva am inteles ca de fapt nu acesta era scopul cartii.

Tasia este acuzata de autoritatile rusesti ca l-a omorat pe Misha, varul si logodnicul ei. Avand putin timp la dispozitie inainte sa fie omorata, ea decide sa evadeze folosind o potiune care sa creeze iluzia mortii ei. Unchiul ei, Kiril, o duce in Anglia la verisoara ei, Alicia pentru a o proteja.

In scurt timp, fata este angajata de de lordul Stokehurt ca guvernanta a Emmei, fata lui de 13 ani. Cele doua se imprietenesc repede, iar Tasia devine foarte populara si in randul servitorilor pentru modestia si simplitatea ei.

La un moment dat, la o petrecere data la resedinta lordului este invitata o tiganca cititoare in palma care desluseste doua lucruri: viitorul Emmei (adica taman tema urmatorului roman!) si trecutul Tasiei.

Tulburat de ceea ce afla, Luke realizeaza ca fata ascunde un mister enorm si are nevoie de protectie. Isi da seama ca ea este prima femeie de care s-a indragostit de la moartea sotiei si nu doreste sa o piarda.
Cei doi se casatoresc, insa la scurt timp dupa aceea, Tasia este rapita de printul Nikolai, fratele lui Misha, dornic de razbunare. Acesta o duce la St.Petersburg pentru a fi condamnata.

Ce urmeaza?

O lupta psihologica? Un razboi?Cine stie?!?

E o carte tare interesanta despre ce inseamna iubirea si increderea in oameni.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s