Legile Iubirii – Christina Dodd (rezumat) – seria Governess Brides, volum 3


Hannah Setterington, una dintre fondatoarele Distinsei Academii a Guvernantelor, decide sa vanda partea ei si sa se retraga ca doamna de companie a matusii unui nobil retras la tara. Ea este motivata de faptul ca se simte urmarita de 3 barbati si crede ca ar fi putut fi trimisi de sotul pe care il parasise cu 9 ani in urma.

Unde ajunge ea?

Taman la sotul ei dornic de razbunare care nu incetase sa o caute in toti acei ani disperati si singuri in care toti din jur fusesera convinsi ca el o ucisese pe sotia sa, nimeni nestiind ca ea fugise.

Dincolo de certurile dintre cei doi, de pasiunea dintre ei, apare o reala problema: la castel exista un ucigas care, dupa ce a atentat la viata lordului, a incercat sa o omoare si pe Hannah.

In afara de aceste probleme, mai apar inca doua: (1) cele 4 batrane care locuiau la castel au convins-o pe Hannah sa o invite pe Regina Victoria sa ii daruiasca o uriasa tapiserie la care lucrasera de 24 de ani;  (2) in apropiere de castel locuiau bunicii lui Hannah care refuzasera ca baiatul lor sa se casatoreasca cu mama ei.

O carte interesanta, usoara, o lectura lejera pentru o zi placuta si romantica.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s