Cand dragostea asteapta – JOHANA LINDSEY (recenzie)


O carte tare interesanta despre o fata trimisa de acasa de catre tatal ei indurerat de moartea sotiei care se lasa in patima betiei incurajat de perfida mama vitrega.

Tanara fata invata sa se descurce singura si sa isi conduca propria cetate formand oameni de incredere care sa o apere, oameni care sa munceasca pamantul si sa aibe grija de tot. Din cand in cand, mama vitrega trimite oameni sa ii prade si sa le ia munca asa ca fata invata sa ascunda totul si sa isi protejeze oamenii, mai ales pe tinerele fete de violul savarsit de omul de incredere al lui Judith, mama sa vitrega. Nimeni nu banuia ca mama vitrega era in spatele nenorocirilor, toti considerandu-l vinovat pe tatal fetei.

Leonie descopera ca langa pamanturile ei a devenit proprietar Lupul Negru, un celebru luptator dur inconjurat de 12 cavaleri la fel de puternici si duri ca el. Indurerata ca de pe pamanturile vecine fusese alungat prietenul ei din copilarie, Alan, fata ajunge sa creada orice i se spune despre Rolfe si este clar ca refuza sa se casatoreasca cu el cand afla ordinul Regelui: era vorba de o alianta pentru a putea uni pamanturile celor doi.

Ceea ce nici Rolfe nu stia era ca fata primise mostenire 3 cetati de la mama sa inainte sa moara si nimeni nu i le putea lua.

Lucrurile sunt foarte complicate pentru ca Amelia, amanta lui Rolfe, nu se lasa alungata de la cetatea acestuia si continua sa bage raca intre oameni. Pe de alta parte, Judith il pune pe omul ei de incredere sa o bata pe Leonie ca sa o convinga sa accepte casatoria. Tatal  fetei este alcoolic inrait si nu stie nici pe ce lume traieste. Alain nu a plecat in Irlanda cum sustinuse, ci dorea razbunare…

O carte destul de complexa pe care nu as considera-o neaparat romance avand atat de multe actiuni mult mai interesante de atat.

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s