Ispita de Christina Dodd (rezumat) – seria Governess Brides, volum 5


O poveste interesanta despre spionaj si modul in care sunt folositi oamenii pentru a-i proteja pe spioni.

Cum suna?

Enid MacLean, sora medicala, este chemata de urgenta sa aibe grija de sotul care a parasit-o in urma cu 9 ani. Stephan fusese victima unui atentat cu bomba, iar ea a fost gasita de oamenii lui Throckmorton ca sa aibe grija de el.

Dupa ce reuseste sa faca un adevarat miracol si sa il aduca practic la viata, apar alte probleme: Stephan nu isi mai aducea aminte e absolut nimic si parea complet opus fata de cum si-l amintea ea: in loc sa fie un om frivol, cu gandul doar la jocuri de noroc si la femei, barbatul din fata ei parea a fi integru, hotarat, puternic, autoritar.

Mai multe atentate la viata celor doi ii determina sa plece spre Scotia, spre castelul lui MacLean, ca sa caute protectie, dar si ca sa descopere cine erau tradatorii.

Chiar inainte de a pleca la drumul lung care o speria de moarte pe Enid, aceasta realizeaza un adevar ingrozitor care o socheaza peste masura. As vrea sa vi-l spun, dar as strica tot farmecul cartii.

Pot sa va spun doar ca scotianul MacLean este demn de stramosii lui enervanti, puternici care considera ca femeile sunt slabe, frivole si nesabuite. Noroc ca „exista”  Enid ca sa ii dea peste nas si sa il puna la punct 😉

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s