Logodna in inalta societate de Christina Dodd (rezumat) – seria Governess Brides, volum 2


Lordul Kerrick, mandru ca un paun, arogant ca un cocos, enervant ca orice barbat se crede buricul pamantului 😀

Cum suna?

Complet adevarat cand e vorba de barbati 😛

In fine, ideea e ca lordul se duce la Distinsa Academie pentru Guvernante ca sa angajeze o doamna in varsta, suficient de pregatita, care sa nu fie atrasa de el si care sa se ocupe de aducerea unui orfan timp de o luna pentru a aparea in fata reginei Victoria si sa o pacaleasca dandu-i impresia ca a devenit un om respectabil.

Pamela Lockhart decide sa se transforme si sa arate precum o batrana ca sa ii dea impresia ca a obtinut ce vroia cand ele de fapt inca nu aveau acest succes si nici bani pentru a trai si a sustine angajatii de la Academie.

Planurile lordului sunt date peste cap nu doar de prezenta Pamelei, ci si de faptul ca, in locul unui baiat, ea aduce de la orfelinat o fetita, Beth care sa joace rolul copilului adoptat de lord.

Ceea ce nimeni nu stia, dar se dovedeste ca nu era taman un secret este urmatorul lucru: varul lui Kerrick, Lewis, se ocupa de falsificarea banilor si fura hartia si cerneala speciala din banca lui Kerrick.

Sub presiunea celor de la Banca Angliei, dar si a faptului ca regina Victoria il ameninta ca il da in vileag referitor la ceva ce faptuise in urma cu cativa ani in urma, Kerrick descopera ca se indragosteste de fata batrana pe care o crede a fi Pamela si nu o domnisoara aratoasa, frivola si cuminte cum isi imaginase el.

De altfel, niciunul din ei nu crede in dragoste ceea ce se datoreaza trecutului lor, parintilor lor care distrusesera orice urma de romantism.

Cu ajutorul bunicului sau si a lui Beth, Devon Kerrick reuseste sa rezolve si problema falsificarii bancnotelor, dar si iubirea pentru Pamela.

A.D.

Anunțuri

3 gânduri despre „Logodna in inalta societate de Christina Dodd (rezumat) – seria Governess Brides, volum 2

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s