Propunerea unui gentleman – Julia Quinn (rezumat)- Seria Bridgerton, volumul 3


Benedict Bridgeton si Sophie Becket incep o idila gen Cenusareasa.

Cam idiot inceput, e drept, si nu m-a facut sa imi doresc sa mai citesc, dar cumva in ultima vreme sunt mai indulgenta cu inceputurile proaste si am persistat si eu cu multa incapatanare sa citesc pana la urma mai departe….

Sophie este copilul ilegitim al unui nobil, crescuta similar unui copil legitim, avand parte de educatie si de tot ce avea nevoie, dar fara iubire paterna.

Viata i se schimba o data cu aducerea in familie a mamei vitrege si a fetelor ei!

Cand tatal ei moare, Sophie devine servitoarea rudelor sale.

Ajunge, evident, al un bal mascat unde descopera ca se indragosteste de Benedict Bridgeton, dar viata li se schimba si mama vitrega afla inainte ca baiatul sa stie cine era fata misterioasa. Mama vitrega o alunga pe Sophie care fuge cat poate de departe de Londra.

Dupa cativa ani, printr-o ciudata coincidenta, Sophie este salvata de viol chiar de Benedict, care insa nu o recunoaste.

Cei doi incep sa se indragosteasca unul de altul,dar intre ei se afla chiar fata misterioasa de la balul mascat din urma cu cativa ani de care Benedict se indragostise iremediabil.

Cum intre ei par a fi multe discrepante sociale, Benedict se gandeste sa o faca pe Sophie amanta sa, insa ea refuza nedorind sa aibe aceeasi soarta cu a mamei sale.

Totul se schimba cand mama vitrega o regaseste pe fata si o arunca la inchisoare. O carte frumusica, nu e tocmai pe placul meu….dar in fine….suna a basm prea mult si de aceea nu mi-a placut. asta nu inseamna ca altora nu le-ar putea place.

De gustibus….

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s