Fii a mea, Lady Lucinda – Julia Quinn (rezumat) – Seria Bridgerton, volumul 8


Sa va spun mai degraba cum incepe cartea?

Gregory Bridgerton, mezinul celebrei familii nobile, reuseste sa ajunga la timp la biserica sa intrerupa nunta femeii iubite.

Nu ni se dau detalii! Nu ni se spune numele ei! Doar ni se descrie cum reuseste el sa ajunga la biserica si primele reactii…

Nimic mai mult!

Apoi autoarea priveste retrospectiv si aflam cine e personajul feminin, cum se ajunge la acel punct….dureros al existentei unui om.

Initial, Gregory se crede indragostit de prietena cea mai buna a Lucindei, de Hermione. Asa ca, pentru a-si atinge scopul, beneficiaza de ajutorul Lucindei. Esueaza lamentabil mai ales cand fratele Lucindei, Richard, reuseste sa o seduca pe Hermione si cei doi sunt automat logoditi.

Dupa o luna abia se reintalnesc cei doi cu prilejul unei plimbari prin Hyde Park si Gregory decide sa apeleze la familia lui pentru ca Lucinda sa fie invitata la balul dat de Daphne, sora lui mai mare.

Abia la bal realizeaza el ca e indragostit de Lucinda. Ii declara iubirea si decid ca ea sa il anunte pe unchiul ei ca refuza sa accepte casatoria ce urma sa aibe loc in urmatoarele zile.

Lucrurile nu merg bine si Lucinda este santajata de unchiul ei si determinata sa se casatoreasca pana la urma…. cu toata interventia lui Gregory in plin ceremonial nuptial.

Abia de aici incolo devine totul interesant: ce credeti ca se intampla? O rapeste? Renunta? Se rezolva santajul? Ce pot face ei cand deja casatoria a fost oficiata in fata intregii elite londoneze?

Eheiei! Asta e viata!

Mi-a placut mult cartea, iar finalul a fost demn de familia Bridgerton 😉

A.D.

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s