Regatul viselor (Judith McNaught) – rezumat – seria Westmoreland Dynasty Saga, volumul 1


Crescand cu ideea ca va prelua conducerea clanului sau, Jennifer isi vede distrusa reputatia si pierde increderea oamenilor sai din cauza fratilor sai vitregi dornici sa devina ei sefi. Pentru ca nu cedeaza si cauta solutii de a dovedi nevinovatia, tatal ei se infurie si o trimite la manastire impreuna cu sora ei vitrega, Brenna.

Fetele sunt rapite de fratele dusmanului tatalui lor si duse in tabara acestuia. Cu multa istetime, lady Jenny reuseste sa ii pacaleasca si sa le faca diverse necazuri (precum taierea paturilor si coaserea manecilor si pantalonilor) inainte de a fugi chiar pe calul Lupului Negru, lordul Claymore Westmoreland.

Din nefericire, fetele sunt prinse, iar calul acestuia moare intr-o prapastie. Cele doua fete sunt duse la castelul lordului Claymore unde viata lor se schimba. Brenna reuseste sa fie trimisa acasa, iar Jenny accepta sa devina amanta lui Royce. Chiar in momentul in care el realizeaza ca vrea sa o ia de sotie si declara acest lucru public trimisului regelui, Jenny reuseste sa fuga cu ajutorul unuia dintre fratii ei vitregi, singurul care avea suflet bun.

Royce devina bataja de joc a intregului regat, iar scotienii se distreaza de minune ca au reusit sa il infranga pe celebrul luptator englez doar cu ajutorul unei fete. Cei doi regi decid sa ii casatoreasca pe tineri si astfel incepe o alta etapa: Royce o rapeste pe Jenny cand isi da seama ca tatal ei a pus la cale un complot sa il umileasca iar.

Intre cei doi apare problema lipsei de incredere, dar si disperarea lui Jenny de a dovedi clanului ei ca e demna de ei.

Este o carte despre demnitate si onoare, despre iubire care ii determina sa lase deoparte familiile si nobletea.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s