Whitney, dragostea mea – Judith McNaught (rezumat) – seria Westmoreland Dynasty Saga, volumul 2


Aceasta carte este una dintre cele mai lungi si complexe pe care am avut rabdarea sa o citesc. La un moment dat devine frustrant sa tot astepti sa vezi cum se rezolva lucrurile si apoi sa mai apara ceva, dar am realizat ca asa se intampla si in viata de zi cu zi.

Whitney este luata la Paris de catre matusa si unchiul ei pentru a-i da o educatie aleasa dupa ce reusise sa se faca de ras in Anglia alegrand dupa vecinul ei , Paul, si facand tot felul de giumbuslucuri pentru a-i atrage atentia.

Acestia reusesc sa ii asigure un mediu placut si iubitor, iar gasculita se transforma intr-o lebada minunata. Cand este introdusa in societatea franceza, ea cucereste inima lui Nicholas duVille care o ajuta sa intre in lumea buna si sa o faca dezirabila fata de ceilalti tineri nobili atrangand pur si simplu atentia asupra gratiei si istetimii ei.

Dupa cativa ani in care a refuzat cererile in casatorie ale nobililor francezi pentru ca inima ei era inca la Paul, Whitney primeste vestea brusca ca trebuie sa se intoarca acasa la tatal ei, un om dur si incapabil de iubire. Fericita ca va fi aproape de iubirea ei, pleaca imediat spre Anglia impreuna cu matusa sa care ii era ca o mama.

Ceea ce nimeni nu stia era ca tatal ei incheiase un contract de casatorie in numele fetei cu celebrul libertin lordul Westmoreland care o dorea pe Whitney drept sotie. Conditia a fost ca nimeni sa nu stie de acest contract pentru ca lordul dorea sa o cucereasca treptat pe fata si sa o determine sa accepte sa ii fie sotie.

O carte care are capacitatea de a te surprinde enorm pentru ca sunt momente cand te intrebi cu cine dintre cei 3 pretendenti va ramane Whitney. Cand in sfarsit alege cu inima, lucrurile nu se aseaza deloc si problemele grave continua intre Whitney si iubirea ei din cauza lipsei de incredere.

E o carte care iti pune rabdarea la incercare si te tine cu sufletul la gura asteptand sa intelegi cine face pana la urma un compromis, cine face primul pas, cat de greu e sa lase de la sine ceva grav precum lezarea onoarei si demnitatii, a integritatii fizice….

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s