Ceva minunat (Judith McNaught) – rezumat – seria Sequels, volumul 2


Cinicul libertin lordul Jordan Townsande devine tinta unor asasini. Prima tentativa are loc intr-o padure din apropierea casei Alexandrei Lawrence, o tanara crescuta de bunicul ei si de mama parasita de un tata libertin din inalta societate engleza.

Alex este cea care il salveaza pe Jordan, insa, din pacate, din cauza mentalitatii acelor vremuri, oamenii considera ca ea a decazut si ca nu merita sa fie privita cu onoare si demnitate.

Suparata de intreaga situatie, dornica sa se razbune pe lord (mai mult manata de proprii demoni), mama Alexandrei il ameninta pe Jordan ca ii va face probleme legale in cazul in care nu ia masuri.

Lordul decide sa se casatoreasca cu tanara ingenua Alexandra.

La 4 zile dupa casatorie, tocmai cand Alex isi da seama ca e indragostita de sotul ei pe care il considera un adevarat erou din povesti, Jordan dispare.Innebunita de durere, tanara mireasa se ataseaza de bunica si de varul acestuia, Tony care ii mosteneste averea si numele.

Decisi sa nu o lase sa se rupa de lume, ducesa si Tony o invata pe Alex tot ce inseamna bune maniere si, dupa 1 an si jumatate de la disparitia lui  Jordan, o introduc in societatea engleza. Initial, toti rad de fata pentru naivitatea ei si increderea oarba in iubirea celui considerat un adevarat libertin cinic. Dupa ce Rudy Carlisle o ia sub protectia sa, Alex devine tanara cea mai curtata de catre nobilii englezi.

Intre timp, ducesa realizeaza ca toti nobilii au intentii urate vis-a-vis de protejata ei si il convinge pe Tony sa se casatoreasca cu Alex.

Chiar in momentul in care se oficia casatoria, apare Jordan si totul se opreste. Fusese rapit si dus pe o nava de razboi, apoi luat prizonier de francezi care il torturasera si il tinusera inchis pana cand a reusit sa fuga. In tot acel timp, el realizase ca se indragostise de Alex si se intorsese la ea, insa devine gelos si furios considerand ca ea s-a indragostit de Tony si ca a avut aventuri cu tineri nobili englezi. Peste toate aceste probleme apar noi atentate la viata lui si Jordan ajunge sa fie convins de catre detectivii angajati ca Alex si Tony sunt in spatele acestui complot.

O carte interesanta si complexa cu multe schimbari de situatie, despre onoare, demnitate, incredere.

A.D.

Anunțuri

Un gând despre „Ceva minunat (Judith McNaught) – rezumat – seria Sequels, volumul 2

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s