Atractie periculoasa – Judith McNaught (rezumat) – serie Second Opportunities, volumul 1


O carte care se ridica cumva la nivelul altei carti din serie „Perfect” . De data aceasta descoperim povestea dintre Meredith Bancroft si Matt Farrel.

In urma cu 11 ani (banuiesc ca autoarea are o problema cu aceasta cifra care se tot reia in cartile ei), Meredith il cunoaste pe Matt. Dupa o noapte de pasiune, ea descopera ca e insarcinata. Fuge la el si se casatoresc, desi totul era impotriva lor: ea era mostenitoarea unei averi colosale, el un muncitor pe o platforma petroliera care urma sa plece in Venezuela.

Tatal ei reuseste sa distruga casnicia celor doi si sa ii convinga sa se urasca unul pe altul ajungand la divort imediat dupa ce Meredith pierde sarcina.

Dupa 11 ani, Matt este un magnat dur al afacerilor, iar Meredith inca lupta cu tatal ei ca sa il convinga ca, desi e femeie, poate sa preia fraiele conducerii magazinului lor celebru.

Logodnicul lui Meredith descoperca ca nu se pot casatori pentru ca divortul de Matt nu fusese legal. Intre timp, Matt este anchetat de organele federale si de Senat, iar Meredith este pusa in situatia de a alege intre tatal ei dur, magazinul pe care si-l dorea de cand se stia si omul de care fusese indragostita inca de la 18 ani.

O carte destul de complexa, frumoasa si interesanta.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s