Aminteste-ti cand – Judith McNaught (rezumat) – seria Foster Saga, volum 2


Acest roman mi se pare mai inteligent structurat decat primul („Fara scapare”).

Tanara Diana Foster are un suflet mare si incearca sa il ajute pe Cole Harrison sa supravietuiasca (fara sa il umileasca) din postura de grajdar al familiei Hayward si aceea de student.

Peste ani de zile, Cole este un magnat dur si intransigent acuzat deseori ca nu are inima, iar Diana a demarat o afacere de familie pentru a reusi sa supravietuiasca devenind rasfatata Americii si simbolul feminitatii.

Cei doi se intalnesc dupa 11 ani si fac un pact de supravietuire, fiecare avand alt scop: Cole trebuia sa ii demonstreze unchiului sau ca se insoara si ii daruieste un copil in schimbul actiunilor la propria firma, Diana trebuia sa salveze prestigiul companiei sale crunt lovite cand ea fusese parasita de logodnicul care se insurase brusc cu o tanara manechin de numai 18 ani.

Din pacate nu este detaliata actiunea asa cum ar trebui (ma refer la partea in care Cole este urmarit si anchetat de organele federale si ale Senatului), dar merita sa cititi partea aceea pentru ca e interesant modul in care se „judeca” la americani astfel de probleme.

Tot din pacate, nici iubirea dintre cei doi protagonisti nu e suficient motivata….

In fine, poate sunt eu mai dura zilele acestea si am tendinta sa critic excesiv, poate am dreptate…..cititi singuri si creativa propria opinie.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s