Fara scapare – Judith McNaught (rezumat) – seria Foster Saga, volumul 1


Povestea ne introduce rapid in casa inedita a familiei Foster care sustine o companie dedicata stilului natural de viata.

Corey este sora vitrega a Dianei Foster. Prima se ocupa de fotografierea imaginilor deja celebrei reviste a familiei, a doua este adevaratul lider al companiei.

Spre deosebire de al doilea roman al acestei mini-serii care mi se pare mai bine conturat, aceasta carte mi se pare surprinzator de dezamagitoare pentru ca povestea este tratata pe scurt. Senzatia mea este ca aceasta carte a fost scrisa dupa celalalta,desi actiunea se desfasoara inainte.

In fine, sa va relatez despre ce este vorba: Corey se indragosteste de Spencer inca de la varsta de 15 ani. La 18 ani este atat de dezagamgita dandu-si seama ca nu e luata in seama, incat decide sa rupa orice amintire pe care si-o faurise singura si orice iluzie creata in acei ani.

Fara sa banuiasca ceva, dupa 11 ani, Spencer angajeaza compania Foster pentru a fotografia si organiza nunta nepoatei sale. Bunica lui Corey are un obicei : spune tot ce ii trece prin cap ceea ce inseamna ca, la o masa unde participau toti, ea il invinovateste pe Spencer de faptul ca i-a distrus inima lui Corey cand era mica.

De aici Spencer trage concluzia ca si el o iubea (da, cum am zis: ce iluminare brusca, nu? cam slaba actiunea acestei carti) si incearca sa o seduca pe Corey. Pana la urma reuseste sa o pacaleasca (mi se pare aiurea aceasta parte, dar merita sa cititi singuri ca sa va faceti propria parere) si se casatoresc FARA CA EA SA ISI DEA SEAMA!

Da! Ati citit corect. Cititi si voi si aflati cum se poate ca un om cu capul pe umeri sa fie manipulat si sa nu inteleaga ce se intampla pana nu i se spune mura in gura!

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s