O iubita potrivita pentru un conte – Sarah MacLean (recenzie)


A doua carte din serie in care descoperim ca onoarea si demnitatea, sinceritatea si auto-invinovatirea pot schimba viata unor oameni.

Volumul intai se incheie cu fraza rostita de lady Philipa, sora marchizei de Bourne, Penelope, adresata lui Cross (unul din cei 4 fondatori ai clubului Ingerul Cazut): „Vreau sa ma compromiteti!”

De ce dorea acel lucru?

In acest volum aflam: mai erau 14 zile pana la casatoria ei cu contele Castleton si Pippa dorea sa invete tehnica pentru a face fata primei nopti. Dorea exemple teoretice pentru ca era un om de stiinta pasionat de tot felul de cercetari inca de cand era copil.

Si uite asa intra in viata lui Cross care avea inca un secret imens (cum altfel?): in urma cu 6 ani facuse un juramant de castitate – nu se mai atinsese de nicio femeie. De ce ar fi facut un barbat un astfel de legamant? Se considera vinovat de moartea fratelui sau, conte de Harllow, al carui titlu il mostenise si de ranirea grava a surorii sale, Lavinia. Prin acel juramant, el incerca sa ofere surorii sale un viitor mai bun decat cel pe care il avea alaturi de sotul ei pasionat de jocuri de noroc care tocase toata averea.

Multumita acelui juramant pe care si-l facuse, Cross se schimbase enorm si nu mai juca niciun fel de joc de noroc, nici nu se atingea de vreo femeie. In schimb, devenise protejatul tuturor damelor de companie. Avea grija ca nimeni sa nu le raneasca, iar daca una din ele dorea sa renunte, el se ingrijea sa le ofere slujbe respectabile ori le trimitea la o casa din nord speciala pentru protectia lor.

Si in acest volum incepem sa primim indicatii referitoare la misteriosul Chase, adevaratul fondator al clubului, si incepem sa intuim incet-incet cine este….dar mai e cale lunga pana acolo….

Si uite asa, Cross se trezeste prins intre „nebunia” Pippei de a cerceta tot ce inseamna copulatia si disperarea de a o proteja pe Lavinia si familia ei de tentaculele unui rival, Knight, care avea un unic scop: sa il oblige pe Cross sa se insoare cu fiica lui, Meghan, si sa aduca astfel titlul de conte in propria familie.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s