Un targ potrivit pentru un duce – Sarah MacLean (recenzie)


O carte tare interesanta despre Mara, fiica de nobil, disparuta timp de 12 ani, despre William devenit Temple – fondator al clubului Ingerul Cazut –  considerat ucigasul fetei, cunoscut in societate drept Ducele Ucigas.

Timp de 12 ani, Temple a fost considerat un ucigas, un duce ucigas, care isi castiga existenta ca bataus in clubul exclusivist al carui membru fondator era.

Timp de 12 ani a fost disperat intrebandu-se daca nu cumva chiar o omorase pe fata, pe viitoare sotie a tatalui sau.

Timp de 12 ani a fost renegat de societatea engleza, iar femeile de care se apropia il doreau pentru puterea pe care o avea, dar se temeau de trecutul lui.

Dupa 12 ani, Mara a reintrat in viata lui pentru ca fratele ei jucase in club si pierduse tot: si ce era al lui si ce era al ei.

Astfel, Temple incearca sa isi ia revansa, sa se razbune pe frumoasa care i-a distrus viata si l-a impins spre alta existenta.

Dar si Mara are propriile secrete. Secrete vechi de 12 ani sau chiar mai mult de atat.

Mi se pare una dintre cele mai virulente carti citite pana acum. Trairile intense, supararea, disperarea, distrugerea spiritului….se simt si le poti trai intens. Chiar daca de multe ori iti vine sa spui: stop! e o exagerare!, adevarul este ca asa se intampla si in viata de zi cu zi….nu mereu iti vine sa spui ce gandesti, sa faci ce trebuie, sa actionezi cum e bine pentru ceilalti…

Intrebarea e: voi ati ierta pe cea care v-a distrus viata? Din cauza careia ati ajuns sa dormiti nopti intregi ca un cersetor sub pod?

La finalul cartii, autoarea ne face si o surpriza dandu-ne o indicatie despre identitatea lui Chase, membru fondator al clubului si mai ales cel care a pus cu adevarat bazele clubului.

Aceasta este a treia carte din serie.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s