Unsprezece scandaluri de evitat – Sarah MacLean (recenzie)


In a  treia carte din serie descoperim povestea dintre Juliana Fiori, sora vitrega ilegitima a fratilor gemeni St.John, si celebrul duce Leighton care dispretuieste tot ce nu e nobil si nu e pur.

Disperata sa dovedeasca ca merita sa fie acceptata de societatea snoaba engleza, Julia realizeaza ca s-a indragostit tocmai de omul care o dispretuia mai mult pentru originea ei umila. Enervata de atitudinea lui Simon, dar si de faptul ca pare a fi de gheata, frumoasa italiana ii propune sa ii acorde 2 saptamani inainte sa declare logodna cu alta fata; timp in care sa ii demonstreze ca o casnicie nu se poate baza doar pe gene nobile si optiuni economice.

Insa, ceea ce nu stie Juliana este ca Simon este disperat sa se casatoreasca cu o fata nobila, Penelopa, unanim acceptata de societatea engleza pentru ca stie ca urmeaza sa apara un scandal care ii va distruge familia: sora lui, Georgiana, fugise de acasa, si urma sa nasca un copil.

Este genul de carte in care autoarea reuseste sa redea perfect zbuciumul personajelor, ajutandu-ne sa intelegem si sa simtim si noi disperarea, dorinta enorma de a fi acceptati de ceilalti exact cum se intampla de multe ori in viata cand copiii si, mai tarziu, adultii sunt disperati sa fie acceptati de grup, de ceilalti…

p.s.: povestea Penelopei o puteti citi aici

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s