Zece feluri de a fi adorata – Sarah MacLean (recenzie)


Aceasta este a doua carte din serie in care personajul principal este Nicholas St.John, fratele geaman al marchizului Gabriel Ralston.

Dupa ce un articol dintr-o revista de femei il transforma pe Nick in vanatul ideal pentru mamele disperate sa isi casatoreasca fetele, acesta accepta propunerea ducelui Leighton sa o gaseasca pe sora sa disparuta de acasa. Din pura intamplare, se intalneste cu lady Isabel in casa careia se ascunsese sora ducelui, Georgiana.

Pentru ca era cunoscut ca un adevarat „vanator” (=bulan), Nick descopera rapid secretele Isabelei: ea detinea o casa unde se ascundea femei – Casa Minerva . Este vorba despre femei fugite de acasa, fete alungate de parinti, fete insarcinate…..Dar e o casa secreta despre care nu stiau decat putine persoane altfel acele femei erau in pericol, la fel si Isabel.

Nick duce si el un secret teribil: mama sa ii parasise cand erau mici ceea ce il determinase sa isi schimbe atitudinea fata de casatorie, iar mai tarziu, peste ani si ani, fusese tradat de o femeie de care se indragostise si din cauza careia aproape ca murise intr-o inchisoare turca de unde fusese salvat de prietenul sau, Rock.

O carte lejera potrivita pentru o dupa-amiaza relaxanta 😉

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s