Iubesti doar o data – Johanna Lindsay (rezumat ) – seria Malory, volum 1


Din pura intamplare am descoperit aceasta carte (si a doua din serie) referitoare la povestea de dragoste dintre vicontele Nicholas Eden si tanara Regina.

Pazita de 4 unchi foarte protectori, Regina incearca timp de 2 sezoane sa isi gaseasca alesul inimii, mergand la baluri si petreceri nu doar in Anglia, ci in toata Europa. Insa e dificil pentru cei 4 barbati Malory sa decida si sa se inteleaga in privinta un prototop anume de barbat ideal pentru nepoata lor mult iubita.

Si totul se schimba intr-o seara cand Regina imprumuta caleasca Selenei, fosta amanta a lui Nicholas, pentru a se duce la unchiul cel mai tanar, Anthony (despre care vom afla mai multe in alta carte) si a-l ruga sa il convinga pe unchiul Jason sa o lase sa ia o pauza de la baluri, dar si ca ei 4 sa aleaga o data un sot, nu conta care, numai sa fie unul. Se schimba totul cand Nicholas o rapeste crezand ca e Selena.

Pentru ca a compromis-o pe Regina prin faptele lui imature, unchii fetei il obliga sa se casatoreasca cu ea. Timp de 4 luni cat a durat logodna, Nick a incercat in fel si chip sa o determine pe fata sa renunte la casatoria lor, chiar a sedus-o si a lasat-o insarcinata (desi ea nu a spus nimanui acest lucru), dar nu a reusit. Asa ca s-a casatorit cu ea, a luat-o pe sus si a dus-o la mosia lui Silvering unde a lasat-o in fata usii si a plecat ….din Anglia.

Regina este rapita de dusmanul lui Nick, capitanul Hawke care se dovedeste a fi o surpriza enorma pentru fata si familia ei.

Ce se intampla mai departe? Interesanta carte, nu? Este despre onoare si demnitate.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s