Pasiunile inimii – Stephanie Laurens (rezumat) – Cynster serie, book 18 (Cynster trilogy, book 2)


A doua carte din serie o aduce in prim plan pe Eliza, fiica mijlocie a familiei Cyster, timida si rezervata, si pe savantul Jeremy Carling.

Suparata ca verii si fratii ei o supravegheaza intens din cauza temerii ca ar putea fi rapita de cel care incercase acelasi lucru cu sora ei mai mare, Eliza pleaca cu entuziasm sa se intalneasca cu nobilul misterios care ii trimisese un bilet. Evident ca este rapita si insotitorii ei se indreapta cu viteza spre Scotia.

Pe drum, fata este drogata, insa in ultimele zile, Scrope decide sa renunte de teama ca angajatorul isi va da seama ca ii nesocotise cerinta de a nu o rani si de a avea grija de ea. Aflandu-se pe un drum laturalnic, ei se intalnesc cu cabrioleta condusa de Jeremy. Disperata, Eliza reuseste sa-i atraga atentia ceea ce duce la schimbarea situatiei.

Desi este un om de stiinta, un cercetator, Jeremy da dovada de multa intuitie si de curaj incercand sa o salveze pe Eliza de Scrope.

Dupa ce ajung in Edinborough, Jeremy isi cauta prietenii si reusesc sa o salveze pe Eliza. Nobilul scotian il concediaza pe Scrope si decide sa o caute pe Eliza pentru a se convinge ca e in siguranta, dar si pentru a intelege cine a salvat-o.

Din pacate, Scrope se dovedeste a fi nebun si incepe sa ii urmareasca pe Eliza si Jeremy folosind uz de arme. Tocmai nobilu scotian este cel care ii salveaza cu riscul propriei sale vieti.

Mi-a placut mult cum au evoluat cele doua personaje, cum au ajuns la un nivel de maturitate si de auto-cunoastere care dovedeste ca situatiile grele scot ce e mai bun (sau mai rau ) din oameni. Imaginea nobilului scotian incepe sa fie mai de inteles si ajungem chiar sa fim de partea lui si sa il intelegem mai bine, sa il apreciem.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s