Petitoarea – Stephanie Laurens (rezumat) – Cynster serie, book 20 (Cynster Duo, book 1)


Henrietta Cyster este verisoara celor 3 surori Cyster din seria precedenta. Neavand incredere in iubire si in interesele nobililor englezi, timp de 10 ani se dedica unei activitati intense de sfatuire si indrumare a tinerelor dornice sa se casatoreasca obtinand informatii importante despre viitorii lor soti.

Considerata in societatea nobila drept Distrugatoarea de Perechi, ajunge sa se confrunte cu 2 situatii fara precedent: distruge o pereche, dar se indragosteste tocmai de barbatul pe care l-a defaimat, respectiv are parte de mai multe atentate la viata ei fara ca cineva sa inteleaga motivul.

James Glossup este disperat sa se casatoreasca in urmatoarele 4 saptamani astfel incat sa indeplineasca conditiile impuse de matusa sa pentru a o mosteni. In acelasi timp, realizand ca Henrietta i-a distrus orice sansa de a se apropia de alta tanara nobila, accepta oferta acesteia de a-i cauta perechea ceea ce ii da ocazia sa inteleaga ca sora prietenului sau cel mai bun, Simon Cyster, este diferita fata de cum si-o imaginase si reprezinta chiar idealul lui feminin.

Referitor la cel care o ataca pe Henrietta recunosc ca am fost complet surprinsa, dar banuiesc ca acesta era si scopul  autoarei. Frumos modul in care Stephanie Laurens ne aduce indicii, treptat, ca sa ne duca pe drumul descoperirii identitatii atacatorului.

Cartea este destul de interesanta si recunosc ca aproape imi vine sa invidiez o astfel de familie unita si iubitoare.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s