Provocarea – Stephanie Laurens (rezumat) – Cynster serie, book 21 (Cynster Duo, book 2)


Ultima carte din seria dedicata familiei Cyster si prietenilor sai, „Provocarea” reprezinta un adevarat roman de suspans.

Modul interesant in care Ryder o manipuleaza pe Mary ca sa accepte relatia lor, dar si stilul autoarei de a ne indruma pentru a descoperi cine este in spatele atentatelor criminale asupra celor doi soti te fac sa nu mai lasi cartea din mana incercand sa iti dai seama ce urmeaza, daca ai ghicit autorul moral si ce vor intreprinde celelalte personaje.

Acest tip de romane lasa sa se inteleaga foarte clar ca barbatii conduceau viata femeilor si acestea nu aveau niciun cuvant de spus. Nu pot zice ca imi place acea perioada istorica din acest punct de vedere, dar fac abstractie de acest lucru cand citesc o carte

Finalul este frumos si interesant dand de inteles ca indiferent de vremurile care urmeaza, de schimbarile politice si sociale, familia ramane aceeasi unita si iubitoare. Mi-ar fi placut sa existe si alte romane despre copiii acestor cupluri care par a fi demni de curajul, iubirea , inteligenta si incapatanarea parintilor si bunicilor lor.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s