Dansul iubirii de Mary Jo Putney (include rezumat) – Fallen Angels serie, book 3


Cred ca este prima carte despre gemeni si capacitatile lor de a se ‘conecta’ mental pe care o citesc.

Lucifer (Lucien Fairchild) este unul dintre cei 4 Ingeri Cazuti care isi considera prietenii precum o familie. Devenit seful spionajului englez, el urmareste un grup de nobili englezi adunati sub numele de Diavoli printre care crede el ca se ascunde Fantoma, cel care a furnizat informatii francezilor lui Bonaparte.

Incercand sa acceada in acest grup, el descopera ca o fata se deghizeaza si incearca sa descopere ceva….De fiecare data cand se intalnesc, fata ii spune alt nume, alta poveste, alte idei…..Pentru prima dat, Lucien constata ca este pacalit sistematic si nu mai stie ce sa creada despre fata. Pana la urma afla ca are o sora geamana pe care incearca sa o salveze de unul din Diavoli.

Dupa mai multe incercari si discutii, cei doi isi spun povestile si Lucien incearca sa o ajute sa o salveze pe Kira de Diavolul pervers care o tinea prizoniera de luni de zile. Kit are o legatura uimitoare cu sora ei si, cu ajutorul undelor telepatice, reuseste sa o gaseasca chiar in noaptea in care urma sa fie sacrificata pe altarul acelei secte. Are parte de ajutorul lui Lucien, al lui Michael , prietenul acestuia, dar si al lui Jason, contele indragostit de sora ei.

Cartea mi se pare interesanta prin prisma legaturilor psihice descrise de autoare. Interesant modul de perceptie al celor conectati prin astfel de legaturi si mai ales dualitatea iubire-gelozie pe care o simt.

Lucien o intelege foarte bine pe Kit tocmai pentru ca si el a avut o sora geamana care a murit cand aveau 11 ani si stie cat de important este sa o gaseasca pe Kira. dar si mai important este ca cele doua fete sa invete sa se detaseze una de alta si sa accepte noile vieti care le asteapta.

O carte foarte interesanta cu actiuni palpitante care te tin cu sufletul la gura.

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s