Taina contesei de Mary Jo Putney (include rezumat) – Regency serie, book 2/Fallen Angels serie, book 2


Pot spune inca de la inceput ca aceasta carte este plina de suspans, de rasturnari de situatie si de evenimente interesante.

Este o carte despre spioni englezi care reusesc sa impiedice un complot francez ce ar fi dus la omorarea tuturor reprezentatilor Aliatilor europeni impotriva lui Bonaparte.

Rafael, prieten cu Lucien, seful spionajului englez, pleaca la Paris sa se intalneasca cu femeia spion considerata a fi cea mai frumoasa din Europa, contesa Margot Janos. Cu mare surprindere descopera ca Margot este de fapt Maggie, logodnica lui, pe care o crezuse moarta in ultimii 12 ani.

Dincolo de aspectele extrem de interesante si palpitante referitoare la spionaj si de faptul ca stai cu sufletul la gura intrebandu-te cine e tradatorul englez si cine e francezul complotist, descoperim ce inseamna natura umana.

Daca la inceput privim situatia din perspectiva lui Rafe care se certase cu Maggie in urma cu 12 ani fiind incapabil sa aibe incredere in ea si iubirea ei, treptat descoperim ca cei 12 ani nu fusesera deloc usori pentru fata si ca avusese de indurat atrocitati inimaginabile.

Autoarea a reusit sa ma surprinda enorm prin modul in care intelege natura umana, prin modul in care ajuta cititorul sa se transpuna in pielea personajelor, iar la un moment dat te intrebi daca Maggie ramane cu Rafe sau cu Robin  pentru ca pe amandoi ii iubeste enorm, iar amandoi barbatii o iubesc pe ea.

Mary Jo Putney are capacitatea de a explica psihologia care sta in spatele anumitor decizii cu o precizie si un stil care te uimesc si te impresioneaza. Va recomand aceasta carte cu multa caldura.

Anunțuri

2 gânduri despre „Taina contesei de Mary Jo Putney (include rezumat) – Regency serie, book 2/Fallen Angels serie, book 2

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s