Compromisul inimii de Mary Jo Putney (include rezumat) – Regency serie, book 1


Imi plac cartile care fac parte din serii si ajuta sa intelegem mai bine personajele si actiunile lor.

Acest volum ne explica cum a fost operat Richard Dalton (contele de Davenport), se incheie exact cu paginile folosite la inceputul cartii despre Rafael care constituie chiar reperul pentru urmatoarea carte din serie.

De asemenea, avem ocazia sa descoperim povestea de dragoste dintre deja celebrul chirurg Ian Kincaid care apare in mai multe volume, inclusiv in cel despre Michael, si sora maiorului  David Lancaster.

Cartea reprezinta povestea de dragoste dintre lady Jocelyn Kendall si marioul David Lancaster.

In urma unui testament ciudat al tatalui sau, lady Jocelyn este obligata sa se casatoareasca pana implineste varsta de 25 ani altfel risca sa ramana doar cu o mica parte din averea sa.

Sub presiunea timpului, ea realizeaza ca ar fi util sa caute pe cineva pe patul de moarte care sa ii asigure indeplinirea conditiilor testamentare, dar si libertatea de a actiona cum doreste imediat dupa moartea sotului. Richard Dalton este cel care o indruma spre prietenul sau,David, considerat de medici ca fiind pe patul de moarte si cei doi se casatoresc rapid cu conditia ca lady Jocelyn sa ii acord surorii acestuia, Saly, o renta anuala pe viata.

Suparata din cauza situatiei, Sally il cauta pe chirurgul scotian, Ian Kincaid, si il convinge sa il opereze pe fratele ei salvandu-l de la moarte.

Desi intre David si Jocelyn se infiripa iubirea, fata este inca traumatizata de amintirile scandalului provocat de despartirea parintilor sai cand era mica asa ca ii e greu sa accepte sa fie iubita. Dimpotriva, pentru ca nimeni nu ii explicase circumstantele scandalului vechi de 20 de ani, ea era convinsa ca era o persoana nedemna de iubirea celorlalti, care cauta mereu oameni de care sa nu se ataseze fiind convinsa ca nu poate fi iubita / sa iubeasca fara sa se raneasca.

De asemenea, este o surpriza totala faptul ca maiorul devine conte de Lancaster dupa ce au murit cei 3 frati vitregi care ii chinuisera pe el si sora sa cand erau copii.

O carte frumoasa, interesanta, lejera ce poate fi citita rapid intr-o dupa-amiaza 😉

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s