Calatorie spre iubire de Mary Jo Putney (include rezumat) – Regency serie, book 3/Fallen Angels serie, book 4


Cred ca este una dintre cele mai interesante carti citite pana acum.

Dupa 12 ani de spionaj, deprimat si distrus sufleteste, Robin Anderrvile se retrage la conacul fratelui sau, Giles, pentru a se recupera. Cu inima franta de Maggie (despre care aflam aici), el nu ia in calcul sa se indragosteasca de altcineva.

Maxie este o tanara fata (jumatate indianca, jumatate englezoaica) care descopera ca unchiul sau a mintit-o in legatura cu moartea tatalui ei si decide sa plece pe jos pana la Londra ca sa afle adevarul.

Cei doi se intalnesc din intamplare si Robin decide ca e periculos sa o lase sa mearga singura asa ca o insoteste. Fata este urmarita de un om trimis de unchiul ei ca sa o aduca acasa si cei doi tineri au parte de multe peripetii si intampina multe greutati. Cu ajtuorul experientei lui Robin, ei reusesc sa strabata distanta in siguranta.

Abia la Londra, Maxie afla cine e Robin cu adevarat si incepe sa inteleaga mai bine prin ce chinuri si suferinte a trecut in cei 12 ani.

Este o poveste minunata despre cum reusesc cei doi sa se ajute unul pe altul: Robin sa se impace cu constiinta sa, Maxie sa accepte moartea tatalui ei.

In paralel, se desfasoara si povestea de iubire dintre fratele lui Robin, Giles, si matusa lui Maxie, Desdemona, ambii trecuti prin casnicii traumatizante.

Este o poveste despre vindecarea sufleteasca si alinarea emotiilor, despre putere si iubire pe care v-o recomand cu drag 🙂

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s