Legile atractiei de Simone Elkeles


Aceasta este a doua carte din serie dedicata lui Carlos (fratele mijlociu al lui Alex) si Kiarei.

Deja se vede in acest volum tendinta autoarei de a maximiza diferentierea rasiala impregnata in constiinta copiilor. Carlos se intoarce in SUA pentru a locui cu fratele sau, Alex, care e student. I se insceneaza ca e dealer de droguri si ajunge sa locuiasca cu un psiholog drept tutore si cu familia acestuia. Kiara este fata acestui psiholog care si-a asumat raspunderea pentru Carlos.

Intre cei doi apare, evident, iubirea dincolo de faptele evidente ca el e membru al unei bande mexicane, ca ea se balbaie cand are emotii, ca el e un bataus, ca ea e timida. Puncte comune? Le plac provocarile, sunt pasioanti de masinile clasice, nu au prejudecati.

Cu ajutorul lui Alex si al tatlaui Kiarei, Carlos reuseste sa scape de sub influenta acelor batausi, traficanti de droguri. Se dovedeste inca o data ca imposibilul poate deveni posibil.

Nu neg faptul ca autoarea a reusit sa introduca destule note de suspans si de pericol cat sa astepti finalul ca sa descoperi cine moare, cine supravietuieste si cum, dar sincer deja mi se pare o exagerare diferentierea aceasta rasiala.

Recunosc ca nu am prejudecati, dar nici nu m-am confruntat cu astfel de situatii si poate ca gresesc eu, poate ca exista inca astfel de probleme rasiale.

In fine, cititi cartea/seria si va edificati singuri.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s