Aventurile unei lady de Mary Jo Putney (include rezumat) – Lost Lords serie, book 5


Aceasta carte face parte din seria „Lost Lords” (mai exact este a 5-a carte din serie) si are ca protagonisti pe sora geamana a ducesei de Ashton, Sarah, si pe Robin Carmichael.

Cartea debuteaza cu rapirea Sarahei de catre o grupare irlandeza de eliberare de sub controlul englez. De fapt, exista ceva ce atrage atentia: rapitorii sunt bine organizati, au multi bani la dispozitie si multi parteneri care ii ajuta, dar mai ales…..au rapit persoana nepotrivita. Tinta lor a fost Mariah, ducesa de Ashton a carei poveste am aflat-o aici. Intru-cat este pe punctul de a naste, Sarah isi da seama ca trebuie sa isi protejeze sora si nepotul asa ca pretinde ca ea este ducesa si se lasa rapita in locul acesteia.

Rob este un gentleman care lucra ocazional pentru Kirkland ca spion si avea mare experienta ca detectiv de pe Bow Street. Din intamplare, el se afla in vizita la mosia lui Adam Ashton cand Sarah a fost rapita asa ca a fost cel care a plecat in cautarea ei. Dupa ce o salveaza, drumul de intoarcere este destul de periculos,iar cei doi ajung cu mare greutate pe malul Angliei dupa ce naufragiaza.

Aici ii asteapta alte surprize: Rob descopera ca a mostenit castelul familiei, dar totul este ruinat; apare si fiica sa (mama fetei a fost prima lui iubire); Sarah se dovedeste o buna administratora si il ajuta sa puna la punct strategia de refacere a averii familiei. Totodata, apare inca un personaj pe care l-am intalnit prima data in cartea dedicata povestii lui Adam si Mariah-ei.

O carte frumoasa, interesanta….poate nu la fel de incintanta ca altele, dar pe masura seriei.

Cumva apare iarasi ideea de a creste copilul altcuiva cum se intampla si in povestea Umbrele trecutului

Banuiesc ca autoarea a dorit sa arate ca nu doar copiii din propriul sange pot fi iubiti si crescuti, ci si ceilalti. Banuiesc ca va apare la un moment dat o carte despre povestea de iubire dintre fiica lui Rob si baiatul lui Randall…..

Aventurile unei lady - Mary Jo Putney

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s