Raul de foc de Mary Jo Putney (include rezumat) – Fallen Angels serie, book 6


Cartea face parte din seria dedicata Fallen Angels a celebrei autoare Mary Jo Putney.

Este o poveste destul de complexa despre Kenneth Wilding (pe care l-am intalnit in cartea dedicata lui Michael Kenyion si Catherinei) si Rebecca Seaton.

Kenneth este angajat de lordul Bowden sa investigheze moartea mamei Rebeccai, care fusese prima lui iubire.

Ducand o lupta interioara dura intre dorinta de a face dreptate, necesitatea de a recupera datoria financiara fata de angajatorul sau si iubirea pe care incepe  sa o simta pentru Rebecca, Kenneth reuseste sa evolueze ca pictor si munca lui incepe sa fie apreciata de cei din jur, de oameni respectabili, membri ai Academiei Regale.

Intre timp, el investigheaza moartea lui Helen Seaton si descopera ca se ascund multe mistere legate de acea zi……cand reuseste in sfarsit sa reabiliteze reputatia patata a Rebeccai, sa fie recunoscut si apreciat ca pictor, sa isi reia locul in societatea engleza, Kenneth descopera ca intr-adevar Helen fusese asasinata, dar nu de sotul ei cum credea lordul Bowden, ci de altcineva.

Adevarul este ca autoarea insereaza in mod subtil diverse cuvinte sau fraze care iti dau de gandit asa ca identitatea autorului pare a veni de la sine inteleasa.

Este o carte complexa, frumoasa despre zbaterile interioare ale oamenilor care se simt vinovati ca au supravietuit mortii celor dragi si care nu doresc sa lupte pentru drepturile lor, pentru aprecierea celorlalti…

Raul de foc - Mary Jo Putney

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s