Pe strada Dublin de Samantha Young (include rezumat)


Cumva cred ca am intrat iar intr-o perioada in care citesc carti despre probleme din trecut care afecteaza prezentul , dar mai ales viitorul.

Sa vedem despre ce este vorba in cartea „Pe strada Dublin„, nu?

Jocelyn Butler ramane orfana dupa ce parintii si sora mai mica mor intr-un accident de masina. Intra intr-o perioada de dezmat si auto-distrugere participand la orgii, la betii…..Dupa 1 an de zile, prietena ei cea mai buna moare si Joss se invinovateste pentru ce s-a intamplat.

Dupa 8 ani de zile, inca are atacuri de panica si se blocheaza complet cand amintirile trecutului o bantuie.

Se muta intr-un apartament cu chirie si se imprieteneste cu Ellie si familia ei care o primesc cu bratele deschise spre disperarea ei pentru ca isi impunea sa nu lase pe nimeni sa se mai apropie de ea.
Cartea este o poveste de iubire, dar e mai degraba scrisa in scopul de a arata ca iubirea poate vindeca traume care nu ne lasa sa mergem mai departe. As zice ca Joss trecea prin viata ca un mort-viu nelasand vreo persoana sa se apropie de ea, nici macar prietena ei nu stia ce se intamplase in trecut.

Braden este cel care se incapataneaza sa o scoata din cochilia ei manipuland-o as zice eu si determinand-o sa accepte un compromis, insa ducand incet-incet o lupta de cucerire a sufletului lui Joss.

Braden imi place mult tocmai pentru ca tine cu dintii de Joss si o impinge de la spate cat poate fara sa se umileasca, dar cu incapatanare si multa iubire. Are o familie uimitoare care il sprijina, desi nu sunt rude de sange (cu exceptia lui Ellie) si un prieten, Adam (indragostit de Ellie) care ii e ca un frate mai degraba.

Joss este o fata care se lupta cu demonii interiori, isi da seama care are nevoie de ajutor specializat, dar chiar si asa alege ce anume sa povesteasca terapeutului pana cand reuseste sa se deschida si sa accepte apropierea de semeni.

Este o carte de suflet care merita citita.

Pe strada Dublin

Anunțuri

2 gânduri despre „Pe strada Dublin de Samantha Young (include rezumat)

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s