Pe strada Londra de Samantha Young (include scurt rezumat)


Al doilea volum al seriei – Pe strada Londra  (primul a fost „Pe strada Dublin„) se refera la viata grea dusa de doi frati: Johanna si Cole. Jo este cea care are doua slujbe, plateste cheltuielile curente, il sustine pe fratele  ei mai mic si are grija de mama alcoolica. Ca sa faca fata cu cheltuielile, fata aproape ca se prostitueaza. Devine amanta barbatilor cu bani care o sponsorizeaza cat timp raman impreuna.

Pentru ca are o mama alcoolica, Jo nu lasa pe nimeni sa se apropie prea mult de ea si fratele ei, incercand sa protejeze intimitatea familiei sale. Totusi, Joss si Ellie, Braden si Adam nu o lasa de capul ei si au inclus-o in familia lor extinsa alaturi de parintii si fratii lui Ellie.

Intre timp, Jo este iubita lui Malcom, un avocat care traieste din banii castigati la un joc de noroc, insa se indragosteste de Cam, un grafolog sarac.

Reusind sa inteleaga ca e momentul sa lase deoparte planurile de viitor bazate pe sponsori, Jo se desparte de Malcom si devine iubita lui Cam.

Cartea nu e o simpla poveste de dragoste. Este vorba despre violenta asupra copiilor cu urmari in viitor, este vorba despre alcoolism si consecintele sale, despre maturizare timpurie, despre pierderea respectului de sine, despre protejarea celor inocenti si mai ales despre faptul ca familie nu inseamna mereu legaturi de sange, ci de inima.

Este o carte frumoasa, sensibila care atinge subiecte mereu prezente in realitatea cruda in care traim, care ne da de gandit si ne determina sa actionam daca este cazul.

 

 

Pe strada Londra

Anunțuri

Un gând despre „Pe strada Londra de Samantha Young (include scurt rezumat)

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s