Iubire de Katie Cotugno


As zice ca …..daca autoarea ar fi adoptat stilul clasic al naratiunii dinspre trecut spre prezent, ar fi fost plictisitor…..Nu ca asa nu a avut tendinte spre plictiseala,dar am fost curioasa pana la urma sa aflu daca Reena reuseste sa se rupa de familie, de prejudecati, de pre-conceptiile inoculate de cand era copil si sa isi ia viata in maini….

Am fost curioasa sa aflu daca Reena pleaca cu fetita ei in lume, daca accepta relatia cu Aaron ca o pluta de salvare, daca il accepta inapoi pe Sawyer…

Povestea este relativ simpla: Reena este indragostita de Sawyer de cand se stie; el devine iubitul celei mai bune prietene a Reenei, insa in seara in care decide sa fie cu Reena, Allie moare intr-un accident de masina. Urmeaza o perioada lunga de regrete si sentimente de vinovatie in care Sawyer se drogheaza, se imbata, se bate, se muta de acasa, intra intr-o formatie muzicala….devine iubitul Reenei…..Intre timp, Reena invata din greu sa termine liceul mai repede cu un an ca sa plece la facultate, lucreaza la restaurantul familiei ei si a lui Sawyer……Intr-o zi, Sawyer dispare fara sa afle ca Reena e insarcinata, iar viata ei se da peste cap……

Dupa 2 ani, Sawyer revine si pare ca si-a revenit. Afla de fetita si incearca sa revina in viata Reenei. Aceasta munceste mai departe la restaurant, urmeaza cursurile colegiului din localitate, renunta la prietenia cu Aaron…..Reena descopera ca Sawyer a vizitat exact locurile pe care visase ea sa le vada cand isi facea planuri de viitor….

Crescuta in religia catolica, Reena a fost intr-un fel marginalizata…mai bine spus…i s-a dat de inteles ca e vina ei exclusiva ca a ramas insarcinata….dupa 2 ani, resentimentele incep sa iasa la suprafata o data cu sosirea lui Sawyer….

coperta_Iubire_info

Cartea a fost tradusa si publicata de Editura Epica. O gasiti pe emag cu pretul 32 ron.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s