How to seduce a scoundrel de Vicky Dreiling


Pe Julliana si Marc i-am intalnit in povestea Tessei si a lui Tristan.

Julliana este sora mai mica a lui Tristan, iar Marc este prietenul sau cel mai bun. Toti trei au crescut impreuna si se cunosc extrem de bine. Julie il iubeste pe Marc de cand era mica si o facea sa zambeasca de fiecare data cand tatal ei o facea sa sufere pentru ca se nascuse fata si nu rezerva mostenitorului mult dorit.

Dorinta lui Julie de a se casatori cu Hawk/Marc se pare ca nu se va materializa cu toate sperantele si planurile ei. Intru-cat Tessa este pe punctul de a naste primul mostenitor al ducatului, Tristan o incredinteaza pe Julliane lui Hawk si matusii sale, Hester, ca sa o supravegheze si sa o ghideze in perioada sezonului londondez.

Ceea ce nimeni nu banuia este ca cei doi incep sa aiba o relatie, cu toate ca Hawk nici macar nu constientizeaza exact ce simte pentru Julie. In acelasi timp, ca o refulatie a supararii de a fi privita drept sora mai mica, Julie incepe sa scrie un pamflet anonim despre cum sa seduci si sa prinzi in capcana un desfranat.

Publicarea pamfletului duce la un scandal de proportii in societatea nobila londoneza.

Intre timp, descoperim si secretul intunecat al lui Marc si aflam de ce refuza sa se casatoareasca….desi nu inteleg deloc motivul! Sincer! Adica….a facut o greseala in urma cu 12 ani….totul s-a acoperit, acum iese la iveala, insa intr-un mod placut….el de ce refuza sa se casatoareasca? Pentru ca tatal sau sever ii spusese la acea vreme ca nu sunt sanse sa se reformeze?Pfff! Prostii!

Bine ca ii vine mintea la cap si Julie are suficienta rabdare cu el!Cam multa rabdare! La un moment dat ma si miram ca nu ii arunca cu ceva in cap vazand incapatanarea si refuzul lui de a vedea dincolo de prejudecatile intiparite in minte si de iluzia jucata de fata cu toti.

How to Seduce a Scoundrel (How To Series #2)

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s