How to ravish a rake de Vicky Dreiling


A treia carte din serie este dedicata lui Amy care se trezeste casatorita de nevoie cu Will, fratele lui Marc/Hawk.

Ei bine….regulile vechi ale societatii nobile londoneze sustin ca, daca doi tineri se gasesc singuri intr-o camera/intr-un spatiu, fata este compromisa si ei trebuie sa se casatoreasca.

Lipsit de fondurile familiei, dornic sa puna mana pe o fata cu bani, Will face tot posibilul sa o prinda in capcana pe Amy. Surprinzator, nu reuseste!

Insa…….tot se intampla……coincidenta sau nu ..amandoi au fost prinsi in vinoteca timp de o noapte in care nu s-a intamplat absolut nimic, dar regulile spun clar ca urmeaza o casatorie!

Se rezolva doua lucruri: Amy scapa de preotul care se tot tinea dupa ea si dorea oricum sa isi impuna propriile reguli dupa casatorie, iar Will capata o sotie cu bani!

Ce nu isi dau ei seama: Amy nu e asa timida cum cred toti, ea reuseste sa isi faca un nume in moda nobila pentru ca are un talent aparte; Will incepe sa deprinda invataturile fortate primite de la fratele sau mai mare in postura de administrator al acestuia. Si mai important, cei doi isi dau seama ca s-au indragostit unul de altul, desi totul incepuse cu respingeri si certuri…

How to Ravish a Rake (How To Series #3)

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s