3 am kisses (serie – 3 volume) de Addison Moore


Initial, vroiam sa scriu cate un articol despre fiecare volum din serie, insa am realizat rapid ca subiectele nu necesita multe cuvinte si ca ar fi mai interesant de privit per total.

Cele 3 carti ale seriei sunt: 1. 3 am kisses; 2. Winter kisses; 3. Sugar kisses

Inca din primul volum ii cunoastem pe toti protagonistii: Baya si Bryson, Laney si Ryder, Roxy si Cole.

Sa ii luam pe rand: Baya este sora mai mica a lui Cole (prietenul cel mai bun al lui Bryson). Ea ajunge la colegiul unde invata si ceilalti si rapid da dovada de multa naivitate. Cumva, Bryson se indragosteste de ea si incearca sa uite trecutul sau cu probleme.Adevarul este ca nu aflam decat la final ce s-a intamplat cu fosta lui prietena….mai exact abia in momentul in care viata Bayei este in primejdie. Cartea trateaza mai degraba problema fratelui mai mare supra-protectiv si a baiatului usuratic care o respinge pe naiva indragostita de el din dorinta de a-i proteja sentimentele.

A doua carte este mai scurta si face referire la povestea dintre doi fosti iubiti: Laney (pasionata de actorie) si Ryder (un tanar afacerist). Cei doi au avut o poveste frumoasa de iubire pana cand Laney nu a mai suportat faptul ca interventiile mamei lui Ryder ii distantau pe masura ce trecea timpul, iar iubitul ei nu dadea dovada de constientizare a problemelor. Pana cand Ryder nu pune piciorul in prag si pana cand nu o tine la distanta pe mama lui, cei doi nu au nicio sansa.

A treia carte se refera la Roxy, sora lui Ryder, si la Cole, fratele Bayei. Cei doi ajung sa locuiasca impreuna si devine rapid evidenta atractia dintre ei. Insa exista cateva probleme ce trebuie rezolvate si care le stau in cale: (1) Cole era un fel playboy al colegiului si, chiar daca reuseste sa se distanteze de fete cand isi da seama ca se indragosteste de Roxy, el continua sa fie urmarit si hartuit de Angel cea din cauza careia ii distruge sansele lui Roxy la un concurs culinar de care depindea viitorul ei. (2) Roxy este atat de obisnuita sa nu fie iubita si apreciata de nimeni incat comportamentul ei denota agresivitate, de izolare cu atat mai mult cu cat fostul ei prieten s-a cuplat cu o vedeta care a cucerit rapid tot campusul, rivala ei in domeniul culinar ii transmite tot felul de idei legate de trecutul lui Cole. (3) Niciunul dintre prietenii lor nu le da vreo sansa, dimpotriva toti le baga bete in roate ca sa ma exprim mai putin conventional adaugan mai mult stres si neincredere din partea lui Roxy.

Cele 3 carti sunt simpliste, banale as zice eu mai degraba pentru adolescenti.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s