The Highlander’s Hope de Cali MacKay


O carte frumos scrisa despre o tanara doctorita in istorie aflata pe urmele descoperirii secolului: celebrul colier The Highlander’s Hope.

Cat a crescut cu istoriile scotiene spuse de bunica ei si este impatimita a istoriei acelor meleaguri. Ea descopera cateva repere despre un colier disparut de secole si ajunge in casa clanului MacCraight unde il cunoaste pe Iain, mostenitorul acestora.

Urmarita de fostul ei iubit, James, care doreste sa o pacaleasca iar si sa obtina cercetarile ei ca sa isi aroge din nou succesul si faima unei descoperiri epocale, Cat nu are incotro si ii marturiseste lui Iain ce cauta cu adevarat, cei doi devenind parteneri in cercetarile istorice printre tablouri, carti, scrisori, jurnale ce apartin clanului.

Pe de alta parte, Iain are si el propriile motive pentru a descoperi colierul: fratele sau mai mic, Malcom, a reusit sa joace 1 milion de lire la jocuri de noroc si sa aduca problemele asupra familiei sale fara a parea sa ii pese catusi de putin. Pentru ca Iain are banii blocati in investitii nu are posibilitatea de a cere finantare de la banci asa ca descoperirea colierului ar reprezenta exact garantia de care ar avea nevoie.

Intre cei doi incepe sa se infiripe o poveste de iubire care este amenintata de minciunile lui Iain, dar mai ales de nationalistii scotieni adusi de James si Malcom care ii ataca pe Cat si Iain din dorinta de a pune mana pe colier.

O carte frumos conturata, minunat scrisa pe care v-o recomand cu drag.

Momentan cartea o gasiti gratuit pe amazon si poate fi citita pe Kindle Cloud Reader.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s