Her Mother’s Day Miracle by Tabitha Robbins


In aceasta perioada se pare ca ajung sa citesc carti despre mame si copii, despre romantism si familii asa ca nu cred ca va mira prezentarea acestei carti, nu?

Riley isi creste singur fetita de 6 luni dupa ce sotia lui a murit la o ora dupa ce a nascut-o. El a decis sa vina in SUA pentru a fi aproape de cumnata sa si pentru a-i oferi lui Posey o viata linistita, sigura, aproape de singura familie pe care o mai are. Cumpara o casa intr-un orasel linistit si ajunge sa o cunoasca pe vecina lui ciudata, retrasa, careia ii place sa alerge dimineata indiferent de vreme, dar care nu vorbeste cu nimeni.

Aster este o avocata specializata in cazuri de custodie infantila care s-a retras in casa mostenita de la matusa ei preferata sub pretextul pregatirii unei lucrari de masterat. In realitate, ea sufera pentru viata fara iubire pe care a avut-o alaturi de mama sa obsedata de munca, pentru copilul pierdut cand era gravida in 5 luni, pentru faptul ca nu isi gaseste drumul potrivit pe care sa mearga…

Pentru Aster este o tortura sa o cunoasca pe Posey, dar apropierea de copilas, dar si de tatal ei australian, se dovedeste a fi exact ce avea nevoie ca sa isi revina si sa se vindece.

Aster reuseste chiar sa o ajute pe Caroline, cumnata lui Riley, oferindu-i posibilitatea de a lua in grija o fetita orfana si astfel sa isi revina din obsesia pe care o avea pentru cresterea propriei nepoate.

Ea primeste de la Riley si Posey un cadou minunat de ziua mamei – un miracol sa il numim asa: propria familie! In plus, isi gasest si ceva de facut diferit de drumul urmat toata viata: deseneaza ilustratiile pentru cartea scrisa de Riley pentru copii 😉

O poveste frumoasa, lejera tocmai buna pentru o zi relaxanta 😉

Cartea poate fi citita gratuit pe amazon asa ca lectura placuta !

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s