Fight with me (seria With me in Seattle, vol.2) de Kristen Proby


Aceasta carte relateaza povestea dintre Julie si Nate.

Ea este blonda cu ochi albastri, lucreaza pentru Nate intr-o firma care se ocupa de afaceri bancare. Aparentele inseala ar vrea sa zica autoarea…..chiar daca e blonda, chiar daca a pozat in Playboy de mai multe ori, ea are o minte brici ……

El….este fost luptator, cu tatuaje si piersing despre care nimeni nu stie nimic…Pentru toti este un om de afaceri sobru, un gentleman care nu poate fi usor de citit….

Incep o relatie, se opresc pentru ca Julie fuge si refuza sa continue….dupa 8 luni, o iau de la inceput insa trebuie sa fie atentie pentru ca firma la care lucreaza amandoi are reguli stricte legate de fraternizarea intre angajati. Amandoi stiu ce inseamna acest lucru si pastreaza aparentele…

Sunt doua femei care ii urmaresc, din motive diferite, si care le pun bete in roate: Aubrey (fosta lui sotie) si Carly (o colega de munca geloasa pe succesul lui Julie).

Ok…pana aici ne-am lamurit, da?

Ce se intampla cand totul iese la iveala? El isi pastreaza slujba pentru ca sefii nu vor sa il piarda, ea este concediata…..el nu spune nimic desi este de fata la toata sarada….ea se infurie, sufera, este deprimata…fuge la fratele ei, Will….el incearca sa o recucereasca…..

Cum o impaca?

Cam tot asa cum reusesc barbatii sa le fraiereasca pe femei in viata de zi cu zi…..ii spune ca si-a dat si el demisia si a creat o noua firma unde amandoi vor fi parteneri….si gata! ea uita de umilinta de la sedinta, de faptul ca el nu a privit-o in ochi cand a fost concediata, ca nu i-a luat apararea in fata sefilor…..

Cartea se numeste „Fight with me” pentru ca face legatura cu Nate si cariera lui de luptator, cu sala unde se antreneaza, cu faptul ca Julie este si ea o sportiva impatimita, antrenata de cei 4 frati mai mari ultra-protectivi si , evident, cu faptul ca cei doi ajung sa se antreneze impreuna …sugestia e clara: sunt suflete pereche, au aceleasi pasiuni pentru munca, sport, placerea de a gati etc

Eu as zice ca mai degraba ar fi trebuit sa se numeasca „Fight for me” pentru ca intr-o relatie ar fi bine ca partenerii sa se sustina, sa se ajute unul pe altul, sa se apere unul pe altul indiferent ca discutam de aspecte practice ori teoretice….nu doar sa le afirme, ci sa le demonstreze….

E drept ca Nate l-a batut pe DJ cand s-a luat de Julie, dar in planul afacerilor nu a facut absolut nimic de fata cu ea…el afirma ca a facut tot posibilul inainte ca ea sa fie chemata la sedinta si mai ales dupa……de ce nu si in timpul sedintei? Asta nu e o chestiune explicata pentru ca mi se pare evidenta…..Mai bine isi cerea scuze in loc sa incerce sa o convinga ca a avut mereu „un plan” si ca asta facea parte din ceea ce vroia el….In fine…..

Dincolo de acest aspect „banal”, sa recunoastem ca  e o poveste romantica si placuta, usor de citit …

Iata si book trailerul

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s