Play with me (vol.3, seria With me in Seattle) – Kirsten Proby


Asa cum ne-am obisnuit deja descoperim o noua poveste. De data aceasta il descoperim pe Will Montgomery, fratele lui Julie, celebru jucator de fotbal american, si povestea de dragoste pe care o traieste cu Megan, o frumoasa infirmiera dedicata copiilor bolnavi de cancer.

Deja stim ca fiecare volum traseaza idei pentru urmatoarea carte asa ca am aflat despre prima intalnire dintre Will si Meg care nu a fost prea placuta pentru jucatorul de fotbal intru-cat a fost tratat cu …spatele 😛

O descoperim pe Meg, pasionata de muzica rock, care ne introduce urmatorul personaj din serie, pe Nash Leo, celebru cantaret rock pe care il considera fratele ei. Amandoi sunt orfani, au crescut o perioada in aceeasi casa si au ramas profund legati pana cand mandria ei nu a lasat cale de comunicare.

Will o ajuta pe Meg sa-si inteleaga valoarea si sa accepte ca viata ii poate oferi lucruri bune. De asemenea, o scapa de mama ei care o santaja pentru a obtine bani de la Meg.

Asa cum stiti deja seria cuprinde carti mai degraba usoare, nu sunt carti cu actiune definita. Apar unele lucruri mai interesante, dar sunt rapid rezolvate..in cateva pagini maxim se rezolva problema aparuta. Macar de ar fi asa si in viata reala 😉

Iata si book trailerul ca sa va faceti o idee

8

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s