Rock with me (vol.4, seria With me in Seattle) – Kirsten Proby


Sa zicem ca acest volum este mai interesant decat celelalte de pana acum. Leo Nash despre care am aflat cate ceva din volum precedent este un celebru cantaret de muzica rock, tauat cu piersinguri, fratele adoptiv al lui Meg, iubita lui Will Montgomery.

Observ ca autoarea incepe sa dezvolte mai mult ideea acestei serii pe masura ce scrie povestile de iubire ale tinerilor din familiile Montgomery, Williams si ale prietenilor lor. Pe masura ce dezvolta seria, autoarea reuseste sa prezinte si cateva raze de idei despre evolutia relatiilor celorlalte personaje ceea ce e foarte interesante mai ales ceea ce se preconizeaza a fi povestea lui Caleb Montgomery si Bryana (verisoara lui Stacey Montgomery, sotia lui Isaac) despre care tot primim informatii de cateva romane incoace fara a afla mare lucru….

Revenind la povestea din acest volum…..Leo are propriul trecut dureros peste care trebuie sa treaca…..ma asteptam ca povestea lui sa fie mai bine detaliata, sa intre un pic in profunzimea tragediei (nu ma refer doar la moartea parintilor, ci la ceea ce a urmat dupa aceea), insa se „rezolva” dilema in cateva pagini 😦

Sam are si ea propriile ei probleme, de data aceasta e vorba de probleme de auto-apreciere. Ea nu se simte suficient de interesanta comparativ cu fratii ei (Luke si Mark), ci doar in umbra lor.

De la probleme ei apar si dilemele pe care le au de rezolvat de-a lungul cartii, dar nici acestea nu reprezinta ceva antrenant care sa te puna pe ganduri si sa iti creeze cumva iluzia unei actiuni.

Mi-ar fi placut sa fie un pic de actiune.

As fi preferat sa dezbata problema violului, a pedofiliei, a copiilor orfani….asta ar fi fost o chestie cu adevarat interesanta..la urma urmelor o carte ar trebui sa aibe in ea ceva mai mult decat actiuni romantice…..sau poate nu e cartea potrivita pentru asa ceva si ar trebui sa va prezint carti mai serioase, nu?

Ei, mai asteptati un pic si intram in luna ianuarie cu prezentarea unor carti serioase. Momentan sa ne bucuram de vacanta de iarna ca sa ne relaxam cu prostioare 😉

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s