Safe with me (seria With me in Seattle, vol.5) – Kristin Proby


Cred ca aceasta este una dintre cele mai interesante carti din serie dat fiind ca, inca din primele volume, am primit cateva informatii despre situatia Bryannei si a gemenelor ei.

Banuiesc ca autoarea nu era hotarata cu cine sa o „cupleze” pe Bryanna din moment ce ne-a dat indicii atat pentru Matt, cat si pentru Caleb si Mark.

Pana la urma s-a hotarat si Caleb a fost cel ales de autoare ca sa fie perechea Bryannei.

In urma cu un an, Bryanna isi ducea fetele sa stea un week-end cu tatal lor, Jeff, politist sub acoperire…insa, cand a ajuns la apartamentul acestuia, a vazut cativa barbati ca ieseau de acolo si l-a descoperit pe Jeff impuscat.

Speriata de ceea ce a vazut si de faptul ca a fost vazuta la fata locului, Bryanna a fugit in Seattle sa caute protectie la familia Montgomery. Dupa ce s-a intalnit cu Matt, Bryanna l-a rugat sa nu mai spuna nimanui in afara de Isaac si Caleb despre situatia ei sperand sa nu se creeze alte probleme in familie.

Totul a decurs relativ bine timp de un an pentru ca Isaac a angajat-o si a platit-o la negru, pentru ca Natalia a lasat-o sa stea in casa fara sa fie nevoita sa incheie acte de chirie pe numele ei….Insa, Will a cerut pe Meg in casatorie in cadrul concertului lui Leo si au fost facute fotografii in care a aparut si Bryanna..Urmarea? A fost gasita de cei care o doreau moarta.

Caleb se muta cu incapatanata mama a doua gemene adorabile si intre ei incepe sa se desfasoare o poevste de iubire care insa este tinuta la distanta de fostul luptator SEAL …Acesta avea propriile lui traume peste care nu reusea sa treaca si nu vroia sa le faca rau Bryannei si fetelor asa ca, dupa un timp a plecat…

Timp de 3 luni a stat departe de Seattle si nu a luat legatura cu nimeni din familie sperand sa reuseasca sa depaseasca traumele razboiului care isi pusesera amprenta asupra lui…Cand in sfarsit a inteles ca trebuie sa apeleze la un specialist ca sa poata merge mai departe, Caleb pleaca inapoi in Seattle unde descopera ca Bryanna si fetele tocmai avusesera un accident de masina pus la cale de un asasin.

Cartea este un omagiu adus de scriitoare soldatilor care au supravietuit razboiului si au fost nevoiti sa invete sa se re-adapteze la viata obisnuita alaturi de cei dragi.

Nu debordeaza de aspecte profunde (v-am zis inca de la inceputul seriei ca nu e ceva extraordinar de profund, insa subiectele alese sunt interesante si e pacat ca nu sunt dezvoltate mai bine). Pacat …pentru ca sunt doua subiecte abordate aici: traumele post-razboi, respectiv fuga de asasini platiti care ar fi meritat sa fie mai pe larg dezbatute.

 

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s