Breathe with me (vol.7, serie With me in Seattle) – Kristen Proby


Adevarul este ca ma tot intrebam ce ne rezerva autoarea pentru relatia lui Mark si ma chinuiam sa imi dau seama cine e „aleasa”.

De data aceasta subiectul cartii se refera la o poveste veche de 11 ani: Meredith si Mark sunt iubiti inca din liceu, insa fata decide sa se desparta de iubirea vietii ei fiind constienta de faptul ca dorinta de a deveni balerina e mai puternica si mai importanta decat relatia lor. Ii frange inima, dar si-o frange si pe a ei.

Dupa 11 ani, ea este proprietara unei sali de balet alaturi de Jax, prietenul ei gay (inca un subiect iesit din zona de confort a autoarei care insa reprezinta ceva extrem de interesant si bine venit pentru a dezvolta si a ajuta sa intelegem ce si cum, de ce si in ce mod…). Intamplator sau nu, fetele familiei Montgomery  merg la sala ei.

Pe Mark il reintalneste la funerariile mamei lui Meredith si apoi la spectacolul fetitelor. Cei doi reincep relatia si, desi pare ca e totul ca inainte, exista un trecut peste care e greu sa treaca: ea se simte geloasa pe femeile din viata lui Mark, el se simte amenintat de eventualitatea plecarii ei intr-un nou turneu…Nimic ce nu poate fi rezolvat cu o  buna comunicare!

Accidentul lui Mark ii aduce lui Meredith amintiri neplacute de cand era copil si a aflat ca sora mai mica si tatal lor au murit intr-un accident auto. Frica de a nu pierde inca o fiinta iubita o determina sa rupa relatia lor, insa Mark nu vrea sa mai renunte cum procedase in urma cu 11 ani .

O poveste un pic mai profunda decat celelalte din serie tocmai prin descrierea traumelor psihice suferite de personaje.

Acesta este book trailerul

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s